Izlet na dlani

DECEMBER! Letalska karta in 5 nočitev v Tallinu (letalo + hotel + zajtrk) že za 142 eur

Prestolnica Estonije vas v decembrskih dneh vabi, da jo bolje spoznate! 5 noči vas bo prepričalo, zakaj Tallin upravičeno velja za biser Baltika. Že samo raziskovanje starega mestnega jedra, ki je pod Unescovo zaščito vas bo začaralo. Ker Tallin leži ob morju in le streljaj stran od Helsinkov, si lahko s trajektom privoščite tudi skok v prestolnico Finske. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnega odklopa v decembru (termin čet 10.- tor 15.12.2015) za dve osebi v Tallinu, ki se vam bo predstavil v okrašenih prazničnih barvah.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Milana (Bergamo) , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za ugodnih 56 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Tallinu je na voljo 5 nočitev (za termin 10.-15.12.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*GoHotel Shnelli, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že za 171 eur. Oceno na TripAdviserju lahko preverite TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3*+ letalo) v Tallinu tako znaša od 283 eur (oz.142 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*GoHotel Shnelli za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) za 171 eur na povezavi tukaj

tlh

Rezervacija letov v Tallin preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano (Bergamo) – Tallin – Milano (Bergamo), že za 56 eur na osebo (termin 10. – 15.12.2015)

tal

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tallin lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.