Izlet na dlani

DECEMBER! Povratna letalska karta iz Benetk in 9 nočitev na Filipinih (vsa letala + vsa prenočišča) že za 525 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 12 dnevnega dopusta v decembru (termin 03.12 – 14.12.2015) za dve osebi na Filipinih. Ugodne letalske karte iz Benetk v Manilo vam omogočata letalski družbi Turkish Airlines in Philippine Airlines, kjer je povratna letalska povezava na voljo, že za 329 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga standardnih mer oz. velikosti navedenih letalskih družb).

Na Filipinih smo vam pripravili kombinacijo nočitev v prestolnici Manili ter na otoku Palawan. V Manili sta na voljo 2 nočitvi v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3* Best Western hotel la Corona, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 81 eur (Tripadvisor ocena tukaj). Na Palawanu je na voljo 7 nočitev v prav tako zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Islands View Inn, kjer je cena za dve osebi že od 171 eur (Tripadvisor ocena tukaj)

Skupna cena celotnega paketa 12 dnevnega dopusta za dve osebi ( vse letalske povezave + vsa prenočišča) na Filipinih tako znaša 1049 eur (oz. 525 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in nadaljnji postopek rezervacije do plačila):
MANILA- Rezervacija hotela s 3*Best Western Hotel La Corona (2 nočitvi) za dve osebi že od 81 eur na povezavi tukaj
manh

PALAWAN- Rezervacija hotela s 3*Islands View Inn (7 nočitev) za dve osebi že od 170 eur na povezavi tukaj
palh

Rezervacija povratnih letalskih kart iz Benetk na Filipine (Manila) je mogoča preko spodnje povezave (klik na povezavo in nato postopek rezervacije): termin 03.12.-14.12.2015 (prihod v Manilo 05.12; povratek v Benetke 14.12.2015)
Benetke (VCE) – Manila (MNL) – Benetke (VCE), že za 329 eur (it. skyscanner)
fl

Ugodne povratne letalske karte iz Manile na Palawan vam omogoča npr. letalska družba Philippine Airlines, že od 70 eur/osebo naprej (v ceno je vključena tudi check in prtljaga). Za ugodnimi nizkocenovnimi povezavi za Palawan lahko brskate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Že za 16,84 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.