Izlet na dlani

Direktni let iz Zagreba in 5 nočitev v Dubaju (letalo + hotel 3*), že za 357 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic (16.4.- 21.4.2015) za dve osebi v v Dubaju. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba flydubai, kjer je povratna letalska povezava za termin 16.4.- 21.4.2015 na voljo, že za 198 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga). Gre za povezavo direktno povezavo iz Zagreb v Dubai.

V Dubaju so na voljo 5 nočitve (za termin 16.4.- 21.4.2015 ) v zelo dobro ocenjenem hotelu  v središču mesta in s 3* Belvedere Court Hotel Apartments kjer je cena za dve osebi že 318 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (apartma 3* + letalo) v Abu Dhabiju tako znaša od 714 eur (oz. 357 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- v pomoč slika spodaj nato sledi nadaljnji postopek rezervacije vse do izvedbe plačila):
  – Rezervacija 3* Belvedere Court Hotel Apartments za 4 nočitve za dve osebi že od 318 eur na povezavi tukaj
duba-hotel

Na voljo so tudi druge hotelske namestitve tukaj

Rezervacija direktnega leta v Dubai iz Zagreba preko spodnjih povezav ali preko tel. številke: 015609832 (Flydubai Ljubljana)
Zagreb – Dubai – Zagreb, že za 198 eur na osebo (termin 16.4.- 21.4.2015)
zag-dxb1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Združene Arabske Emirate lahko naročite tukaj.
Vizum za Združene Arabske Emirate več ni potreben.
Temperature zraka in morja v Dubaju v mesecu februarju preverite na povezavi tukaj

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.