Izlet na dlani

DRUŽINSKI ODDIH NA SLOVENSKI OBALI! 2 noči s polpenzionom v Hotel Rezidenca Ortus že za 295 eur (2 osebi) (2 otroka do 15 let brezplačno)

Hotel Rezidenca Ortus, ki mu pred vhodom dela družbo 200 let stara oljka, je zasnovan kot butičen, individualen in sodobno ter minimalistično opremljen hotel, ki gostom nudi zasebnost, mir in udobje. V lesu zasnovan in trendovski hotel nudi prijeten ambient za sprostitev ter razvajanje v mirni in zeleni naravi polotoka.

Obmorska klima, zatišna obmorska lega in neokrnjena narava zagotavljajo sproščujoč in miren počitek. Ankaran leži na južnem pobočju Miljskega polotoka, na samem začetku slovenskega dela istrske obale, nedaleč od državne meje z Italijo. Eno izmed najlepših obmorskih naselij v Sloveniji je docela zaščiteno od severnega vetra – burje.

Mirna lokacija hotela vam omogoča prijeten počitek. Da bi vam lahko zagotovili sprostitev kot si jo zaslužite, hotel ponuja celovito udobje. Dvoposteljna Superior soba: 20 m², pogled na vrt, klimatska naprava, zasebna kopalnica, TV z ravnim zaslonom, mini bar.

Okolica hotela ponuja veliko aktivnosti, tako v poletnih kot tudi v zimskih mesecih. Poleg morja in urejenih plaž lahko svoj prosti čas izkoristite tudi s kolesarjenjem po urejenih in označenih kolesarskih poteh, se sprehodite do bližnjega italijanskega mesta Muggia ali pa obiščete bisere slovenske obale.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (2 otroka do 15 let brezplačno)
Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in 3-hodna večerja)
Neomejen vstop v savno za odrasle osebe (nad 16. letom starosti)

2x halo terapijo v solni jami za celotno družino
Zgodnji prihod in pozni odhod (glede na razpoložljivost)
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče pred hotelom

 

Ponudba je unovčljiva od 1. 10. do 29. 12. 2023, od 1. 3. do 29. 3. 2024,
od 3. 4. do 26. 4. 2024 in od 3. 5. do 31. 5. 2024

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.