Izlet na dlani

DUNAJ V MALEM! Povratna letalska karta in 4 nočitve Romuniji -Timisoara (letalo + hotel) že za 80 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v mesecu novembru (termin tor 08.12.- sob 12.12.2015) za dve osebi v romunskem mestecu Timisoara. Več o očarljivem mestecu si lahko preberete na povezavi tukaj.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 30 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Timisoari so na voljo 4 nočitve (za termin 08.12.-12.12.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Imperial Timisoara, kjer je cena za dve osebi že od 100 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* + letalo) v Timisoari tako znaša od 160 eur (oz. 80 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Imperial Timisoaraza dve osebi (4 nočitve) za 100 eur na povezavi tukaj
th

Rezervacija letov v Timisoaro preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso – Timisoara – Treviso, že za 30 eur na osebo (termin 08.12. – 12.12.2015)
tl

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Romunijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.