Izlet na dlani

DUNAJ V MALEM! Povratna letalska karta iz Benetk v Romunijo – Timisoara (letalo + hotel) že za 144 eur!

V družbi spomladanskega sonca se sprehodite po čudovitem starem mestnem jedru in zaužijte lepote mesta.  Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v mesecu maju (termin sob 14.5.- čet 19.5.2016) za dve osebi v romunskem mestecu Timisoara. Več o očarljivem mestecu si lahko preberete na povezavi tukaj.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 60 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Timisoari je na voljo 5 nočitev (za termin 14.5.-19.5.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Alexandra Timisoara, kjer je cena za dve osebi že od 127 eur. TripAdvisor oceno hotela si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel 3* + letalo) v Timisoari tako znaša od 247 eur (oz. 144 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Alexandra Timisoaraza dve osebi (5 nočitev) za 127 eur na povezavi tukaj
th

Rezervacija letov v Timisoaro preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso – Timisoara – Treviso, že za 60 eur na osebo (termin 14.5. – 19.5.2016)
tl

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Romunijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.