Izlet na dlani

GRŠKI BISER! Povratna letalska karta iz Benetk in 6 nočitev na Skiatosu (letalo + APP 3*) že za 193 eur!

Si želite pozno poleti zbujati ob zvoku morskega vetra in pogledom na turkizno barvo grškega morja? Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v septembru (08.09.- 14.09.2016) za dve osebi na grškem otoku Skiatos.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 112 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na otoku Skiatos sta na voljo 2 nočitvi (za termin 08.09.- 14.09.2016) v zelo dobro ocenjenem apartmaju s pogledom na morje 3*Lena’s Guest House  za dve osebi, kjer je cena za dve osebi že od 162 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 6 nočitev (hotel 3* + letalo) na otoku Skiatos tako znaša od 386 eur (oz. 193 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacije:
Rezervacija apartmaja s 3*Lena’s Guest House za dve osebi (6 nočitev) za 162 eur na povezavi tukaj
skiat2

Rezervacija letov na otok Skiatos na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Skiatos – Benetke, že za 112 eur na osebo (termin 08.09.- 14.09.2015)
skiat1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.