Izlet na dlani

HRANA, VINO, MORJE! Povratna letalska karta iz Trsta in 3 nočitve na Siciliji (letalo + hotel + zajtrk) že za 126 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v spetembru (sob 26.09.- tor 29.09.2015) za dve osebi v sicilijanskem mestu Trapani.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 63 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Trapaniju so na voljo 3 nočitve (za termin 26.09.- 29.09.2015) v dobro ocenjenem hotelu Bella Trapani, kjer je cena za dve osebi z zajtrkom že od 126 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve v Trapaniju na Siciliji (hotel + zajtrk + letalo) znaša od 252 eur (oz. 126 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela Bella Trapani za dve osebi z zajtrkom (3 nočitve) za 126 eur na povezavi tukaj

traphot

Rezervacijo letov iz Trsta v Trapani izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke-Trapani-Benetke, že za 63 eur na osebo
traplet

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 18 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sicilijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.