Izlet na dlani

IRSKA KAVA! Povratna letalska karta in 3 nočitve v centru Dublina (letalo + hotel) že za odličnih 133 eur!!!

Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic  v oktobru (termin tor 13.- pet 16.10.2015) za dve osebi v kultnem Dublinu, ki se vam bo zasidral v srce. V deželi kjer je doma odlično vzdušje, dobra glasba z legendarnimi Dublinersi na čelu, temno pivo, magična pokrajina in odprti ljudje se vam zagotovo ne bo uspelo dolgočasiti.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 59 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Dublinu so na voljo 3 nočitve (za termin 13.-16.10.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Arlington Hotel Temple Bar, kjer je cena za dve osebi že 149 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Dublinu tako znaša od 267 eur (oz. 133 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Arlington Hotel Temple Bar za dve osebi (3 nočitve) za 149 eur na povezavi tukaj

dubhot

Rezervacija letov v Dublin preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Milano – Dublin – Milano, že za 59 eur na osebo (termin 13. – 16.10.2015)
dublet

NASVET IZLETNADLANI
Po obveznem postanku v Temple Baru in raziskovanju mestnih znamenitosti, vam priporočamo udeležbo na enodnevnem izletu do Glendalougha in Wicklow Mountain, kjer se boste naužili lepot narave in podoživeli pristno Irsko podeželje.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dublin lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.