Izlet na dlani

PISANO MESTO! Povratna letalska karta iz Pule in 3 nočitve v Gentu (letalo + hotel 4*) že za 155 eur (krompirjeve počitnice)!

Tisti, ki ste že slišali ali brali o belgijskem mestu Gent dobro veste, da gre za čudovito, pisano mesto, ki se ne sramuje starega mestnega jedra in ki poleg kulturnih znamenitosti nudi tudi dobro hrano in pivo. Mnoge revije leto za letom uvrščajo Gent med najlepša evropska mesta. Nedaleč stran se nahaja še eno “must see” mesto – Brugge, ki slovi po svojih kanalih in prikupnih kavarnah. Iz Bruslja do Genta so odlične in raznovrstne povezave – do tja lahko potujete z letalom, vlakom, avtobusom ali avtomobilom.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v oktobru (čas krompirjevih počitnic) (termin pon 26.- čet 29.10.2015) za dve osebi v Belgiji. Iz Pule boste poleteli v belgijsko prestolnico prestolnico, nato pa se lahko odpravite še v Gent (40 min vožnje), kjer boste 3 dni uživali ob dobri hrani in pivu. Zaradi bližine Brugga in pozne ure odhoda iz Bruslja, si lahko organizirate dodatne dnevne izlete. Mikavno, kaj pravite?

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Pule, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 36 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).
Povratno avtobusna karto iz belgijskega letališča (Charleroi) do mesta Gent dobite za 14 eur na osebo (klikni TUKAJ).

V Gentu so na voljo 3 nočitve (za termin 26.-29.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu v centru mesta s 4*NH Gent Sint Pieters, kjer je cena za dve osebi že 209 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo + avtobus) v Gentu tako znaša od 309 eur (oz. 155 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije (Gent):

Rezervacija hotela s 4*NH Gent Sint Pieters za dve osebi (3 nočitve) za 209 eur na povezavi tukaj gl

Rezervacija letov v Bruselj preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Pula – Bruselj – Pula, že za 36 eur/osebo (termin 26. – 29.10.2015)
gh

Avtobusni prevoz iz letališča do Genta (14 eur):

bus

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Belgijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.