Izlet na dlani

JESEN..Povratna letalska karta in 3 nočitve v Pragi (letalo + hotel 3* z zajtrkom), že od 103 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v oktobru (sob 10.10.- tor 13.10.2015) za dve osebi v češki prestolnici Pragi.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizz Air z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 50 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Pragi so na voljo 3 nočitve (za termin 10.10. – 13.10.2015) v hotelu v središču mesta s 3*Claris Hotel Praguekjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 105 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* + letalo) v Pragi tako znaša od 205 eur (oz. 103 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Claris Hotel Prague za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 105 eur na povezavi tukaj
praga1

Rezervacija letov v Prago preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Praga-Treviso, že za 50 eur na osebo (termin 10.10- 13.10.2015)
  praga2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Makedonijo lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.