Izlet na dlani

JESEN! Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Majorka (letalo + hotel 3*), že za 133 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v mesecu oktobru (termin sre 14.10.- sre 21.10.2015) za dve osebi na španskem otoku Majorka.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 50 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Majorki je na voljo 7 nočitev (za termin 14.10.-21.10.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Sol Romantica, kjer je cena za dve osebi  že od 165 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* + letalo) na Majorki tako znaša od  265 eur (oz. 133 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Sol Romantica za dve osebi (7 nočitev) za 165 eur na povezavi tukaj
majorka2

Rezervacija letov na Majorko preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna – Palma – Bologna, že za 50 eur na osebo(termin 14.10 – 21.10.2015)
majorka1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Majorko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.