Izlet na dlani

JESENSKE POČITNICE V TERMAH SVETI MARTIN! 2 noči s polpenzionom Hotel Terme Sv. Martin 4* že za 260 eur (2 osebi + 2 otroka gratis)

Narava, zdrave in lokalno proizvedene kulinarične posebnosti, sodobne namestitvene kapacitete, več kot 100-letna tradicija kopališkega turizma, nepozabna wellness ponudba in bogata ponudba za profesionalne in rekreativne športnike – to je svet zdravih užitkov!

Hotel Terme Sveti Martin se nahaja v srcu Međimurja, v bližini slikovitih gričev in nedotaknjene narave, ki navdušuje vse svoje goste. Sodobno opremljenih 151 sob in 6 luksuznih suit je obkroženih z nedotaknjeno naravo. Lokacija je popolna za družinski oddih, wellness sprostitev, poslovno potovanje in aktivni oddih. Hotel obkrožajo zelenice golf igrišča in medžimurski vinogradi, medtem ko njegova notranjost odraža sodoben dizajn, stil, eleganco in tradicionalno gostoljubnost, kot ključno nematerialno obliko edinstvenega doživetja.

V sklopu hotela najdete notranji in zunanji bazen, teraso za sončenje, piano bar s ponudbo zdravih prigrizkov, 5 restavracij, parkirišče, lepotni center, svet savn, solne dvorane, prostor za sproščanje, …

Okolica hotela je idealna za aktivno preživljanje prostega časa: kolesarjenje, igranje golfa in golf šola, notranji in zunanji termomineralni bazeni, vodni park s tobogani, tenis, namizni tenis, košarka, odbojka na mivki, nogomet, kegljanje, fitnes center, prostor za piknik, pohodništvo, opazovanje ptic, izlet na kmetijo jelenov, rafting na Muri, turistične vožnje s starodobnimi vozili, obisk mlina na Muri in izleti v Čakovec, Varaždin in obisk rojstne hiše dr. Rudolfa Steinerja, vožnja in izleti s štirikolesniki, …

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno)
Polpenzion (bogata ponudba zdravih in domačih jedi pri samopostrežnem zajtrku; bogata izbira tradicionalnih in lokalnih jedi pri večerji; Međimurski večer ob petkih)
Neomejeno pijačo ob zajtrku (kava, domači sokovi in čaj)
1x kepico sladoleda vsak dan bivanja za otroka do 14. leta
Martijevo darilo za otroke ob prihodu
Neomejeno kopanje v bazenskem termo-mineralnem kompleksu The Temple of Life (nočno kopanje do polnoči ob petkih in sobotah)
Neomejeno kopanje v bazenskem termo-mineralnem kompleksu The Temple of Life na dan prihoda (pred prijavo) in cel dan na dan odhoda
Uporabo hotelskega fitnessa in fitnessa v športni dvorani
1x 60-minutni trening joge z vključenim ioniziranim čajem, meditacijo čuječnosti in razstrupljevalnimi dihalnimi vajami po rednem terminu (ob torkih, četrtkih in nedeljah ob 8. uri, ob sobotah ob 16. uri)

Skupinski 60-minutni treningi po rednem terminu (krožni treningi ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 17. uri, funkcionalni treningi ob torkih in četrtkih ob 18. uri, kickboxing in boks ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 20. uri, sobota ob 12. uri)
1x izlet z vlakom ali izlet s Hop on Hop off avtobusom za vso družino po rednem urniku izletov*
Bio kozmetiko, copate in kopalni plašč v sobi
Živo glasbo ob petkih v Pubu Potkova
Animacijo: zelena ura: veter in dež – izdelovanje mlinov na veter; znanstveno zabavna delavnica: MARIE CURIE; zelena ura: živalsko kraljestvo – delavnica izdelovanja in razvrščanja kart Montessori o živalih; poslikava obraza; potovanje skozi čas: retro igre; game & fun cona: tekmovanje v izdelavi papirnatih letal; STEAM Challenge: ustvarjanje habitata za živali
15% popusta na celoten prodajni asortiman Marti & Martina
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 31. 10. 2023 do 3. 11. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.