Izlet na dlani

JESENSKI ODDIH V SREDIŠČU ROVINJA! 2 noči z zajtrkom v Hotel Angelo d’Oro 4* že za 219 eur (2 osebi)

✔v središču živahnega središča starega mestnega jedra ✔čudovit in očarljiv butični hotel ✔bogata dediščina ✔le nekaj korakov od morske obale

Hotel ima čudovit pogled na morje in pripadajoči zeleni vrt. Hotel Angelo d’Oro se nahaja v nekdanji škofovski palači iz 17. stoletja in izžareva diskretno eleganco in prijetno vzdušje tradicionalne istrske zasebne vile v starem mestnem jedru Rovinja. Z neprekosljivo gostoljubnostjo in originalno paleto estetike je odlično izhodišče za raziskovanje Rovinja in njegove okolice.

Elegantno opremljene hotelske sobe in apartmaji v Rovinju izžarevajo tople, nežne in zemeljske odtenke ter nudijo sodobno udobje v tradicionalnem stilu. Vsaka soba je edinstvena, vendar so vse predvsem udobne z enakim sodobnim udobjem in dodatki, kot so klimatska naprava, aparat za kavo, mini bar, Wi-Fi povezava, lastna kopalnica in ločene postelje na zahtevo.

Skriti vrt: Odkrijte eno redkih zelenih oaz znotraj starega obzidja Rovinja. Miren in zelen prostor za zajtrk in kavo čez dan in sproščujoč salon zvečer, kjer lahko gostje pod zvezdnatim nebom pijejo pijačo ali degustirajo vina iz majhne, ​​a dobro založene vinske kleti. Odličen kraj za začetek ali zaključek večera.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
Zajtrk
Turistično takso
 

Zgodnjo prijavo od 12. ure in pozno odjavo do 14. ure
Brezplačen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 15. 11. do 24. 12. 2023 in od 3. 1. do 16. 2. 2024

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.