Izlet na dlani

JESENSKI TERMALNI VIKEND ODDIH V ZREČAH! 2 noči s polpenzionom v Hotel Atrij Superior 4* že za 252 eur (2 osebi)

Hotel Atrij Superior v Termah Zreče! Prepustite se oddihu za 2 osebi, sprostite se v toplih termalnih vrelcih, v edinstveno opremljeni Savna vasi in razvajajte se v Idili, Weelness & Spa centru. Preživljanje počitniških dni v Termah Zreče je nepozabno, ne glede na to, ali jih preživljate športno, aktivno ali pa se raje predajate počitku in razvajanju v družbi svojih najbližjih.

Odkrijte lepote, sprostitev in popolne užitke v idilični pokrajini Zreškega Pohorja. Hotel Atrij Superior navdihuje zgodba o jabolku, ki ohranja mladost in predstavlja naravni vir zdravja in energije. Zgodba o jabolku je vidna v opremi hotela, v sadovnjakih, ki ga obdajajo ter v hotelski kuhinji, ki bo navdušila vse ljubitelje kulinarike.
V Hotelu Atrij Superior se nahajata tudi sprostitveni center Idila in edinstveno opremljena Savna vas. Ne zamudite priložnosti za počitek na tradicionalnem pohorskem kozolcu! Svoja poslovna srečanja in dogodke lahko organizirate v seminarskih sobah, ki se nahajajo v pritličju hotela. Dvoposteljna soba: TV, telefon, sef, mini bar, klimatska naprava, kopalnica (wc, tuš/ kad) in brezžični internet.

Z zagotavljanjem kakovostnih storitev, okoljevarstvene uspešnosti in ekološke učinkovitosti, Hotel Atrij Superior omogoča zadovoljstvo in ugodje.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
Polpenzion
Vsak torek in petek Vital večerjo z izbranimi jedmi iz lokalnega okolja
3 dni neomejenega kopanja v termalnih bazenih

Neomejen vstop v Savna vas
Uporabo kopalnega plašča in kopalne brisače
Program aktivnosti za male in velike
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva do 27. 10. 2023 in od 5. 11. do 3. 12. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.