Izlet na dlani

JUG ITALIJE! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Bariju (letalo + hotel 4* + zajtrk) že za 135 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v marcu (tor 15.03.- sob 19.03.2016) za dve osebi v italijanskem obalnem mestu Bari.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 40 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V mestu Bari so na voljo 4 nočitve (za termin 15.03.- 19.03.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s pogledom na morje s 4* Barion Hotel Bari, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 189 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve v mestu Bari (hotel s 4* z zajtrkom+ letalo) (termin 15.03.- 19.03.2016) tako znaša 269 eur (oz. 135 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Barion Hotel Bari za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 189 eur na povezavi tukaj
barh

Rezervacijo letov iz Benetk v Bari izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke – Bari – Benetke, že za 40 eur na osebo
barl

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 18 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Italijo lahko naročite tukaj.

IZLET NA DLANI PRIPOROČA: Dnevni izlet za ogled vasice Alberobello, ki je pod Unescovo zaščito.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.