Izlet na dlani

JUG ITALIJE! Povratna letalska karta iz Trsta in 4 nočitve v Bariju (letalo + hotel 4* + zajtrk) že za 150 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v septembru ( tor 22.09.- sob 26.09.2015) za dve osebi v italijanskem obalnem mestu Bari.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trsta, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 43 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V mestu Bari so na voljo 4 nočitve (za termin 22.09.- 26.09.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s pogledom na morje s 4* Barion Hotel Bari, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 215 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve v mestu Bari (hotel s 4* z zajtrkom+ letalo) (termin 22.09.- 26.09.2015) tako znaša 301 eur (oz. 150 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Barion Hotel Bari za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 215 eur na povezavi tukaj
barhot

Rezervacijo letov iz Trsta v Bari izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Trst – Bari – Trst, že za 43 eur na osebo
barlet

Na voljo tudi termin z odhodom iz Trsta (25.-28.7.2015)!

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 16 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Italijo lahko naročite tukaj.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

IZLET NA DLANI PRIPOROČA: Dnevni izlet za ogled vasice Alberobello, ki je pod Unescovo zaščito.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.