Izlet na dlani

JUG PORTUGALSKE! Povratna letalska karta in 7 nočitev v pokrajini Algarve (letalo + hotel) že za 180 eur!

Super priložnost za pobeg v pokrajino Algarve, ki leži ob Atlantiku in je pravi raj za ljubitelje peščenih plaž in čudovite narave. Zaradi bližine španske meje, si v tedenskem dopustu lahko privoščite skok in večerjo v sosednji državi.
Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v novembru (termin sre 11.11. – sre 18.11.2015) za dve osebi v portugalskem mestu Faro.

Ugodne letalske karte vam omogoča TUIFly z odhodom iz Munchna, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 105 eur na osebo (v ceno je vključena check in prtljaga).

V Albufieri je na voljo 7 nočitev (za termin 11.11. – 18.11.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču obalnega bisera s 3*Topazio Hotel, kjer je cena za dve osebi že od 111 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel+ letalo) v Albufieri tako znaša od 223 eur (oz. 116 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Topazio Hotel za dve osebi (7 nočitev) za 111 eur na povezavi tukaj
fh

Rezervacija letov v Faro preko spodnje povezave :
Munchen -Faro – Munchen, že za 105 eur (termin 11.11. -18.11.2015)
far

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 22 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.