Izlet na dlani

JULIJ! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Parizu (letalo + hotel 3*) za 149 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v juliju (sob 04.07.- tor 07.07.2015) za dve osebi v Parizu. Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 51 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Parizu so na voljo 3 nočitve (za termin 04.-07.07.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Timhotel Berthier Paris 17, kjer je cena za dve osebi že od 195 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel + letalo) v Parizu tako znaša od 297 eur (oz. 149 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Timhotel Berthier Paris 17 (3 nočitve) za 195 eur na povezavi tukaj
pariz1

Rezervacija letov v Pariz preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Pariz-Treviso, že za 51 eur/osebo (termin 04.- 07.07.2015)

pariz2

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (23 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Treviso vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 16 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Pariz lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.