Izlet na dlani

JULIJ! Povratna letalska karta in 4 nočitve na jugu Italije (Brindisi) (letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 159 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v juliju (pon 13.07.- pet 17.07.2015) za dve osebi v obalnem mestu Brindisi, na jugu Italije.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 47 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V mestu Brindisi so na voljo 4 nočitve (za termin 13.07.- 17.07.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Residence Nemokjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 224 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve v mestu Brindisi (hotel+ letalo) znaša od 318 eur (oz. 159 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Residence Nemo za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 224 eur na povezavi tukaj

brindisi1

Rezervacijo letov iz Bologne v Brindisi izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Bologna-Brindisi-Bologna, že za 47 eur na osebo
   brindisi2

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Italijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.