Izlet na dlani

JULIJ! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Franciji (Toulouse) (letalo + hotel 3*), že za 134 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v juliju (pon 20.07.- pet 24.07.2015) za dve osebi v francoskem mestu Toulouse.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 60 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Toulousu so na voljo 4 nočitve (za termin 20.07.- 24.07.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Kyriad Hotel Centre Toulousekjer je cena za dve osebi že od 147 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve  v Toulousu (hotel s 3*+ letalo)  (termin 20.07.- 24.07.2015) tako znaša  267 eur (oz. 134 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3* Kyriad Hotel Centre Toulouse za dve osebi (4 nočitve) za 147 eur na povezavi tukaj

toulouse2

Rezervacijo letov iz Benetk v Toulouse izvedete preko spodnje povezave (v iskalnik ki se vam odpre, vstavite podatke prikazane na spodnji sliki)
Benetke – Toulouse – Benetke, že za 60 eur na osebo
toulouse1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 16 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Francijo lahko naročite tukaj.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.