Izlet na dlani

JULIJ!!!!Povratne letalske karte v Turčijo (Istanbul in Izmir) (letala + hoteli), skupaj že za 238 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v juliju (termin 01.-08.07.2015) za dve osebi v Turčiji (v mestih Izmir in Istanbul). 

Kombinacijo ugodnih letalskih kart vam omogočaletalska družba Turkish Airlines ter nizkocenovnik Pegasus Airlines z odhodom iz Gradca. Povratna letalska povezava iz Gradca v Istanbul je na voljo, že za 102 eur/osebo, povratna letalska povezava iz Istanbula v Izmir pa je na voljo že za 37 eur. Skupna cena letalskih vozovnic znaša 139 eur na osebo (v ceno povezave iz Istabula v Izmir ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Izmirju so na voljo 3 nočitve (za termin 01.-04.07.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Olimpiyat Otel Izmir, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 89 eur. V Istanbulu so na voljo 4 nočitve (za termin 04.-08.07.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Grand Ons Hotel Istanbul, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že 109 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve v Izmirju in 4 nočitve v Istanbulu  (hoteli+ letala) tako znaša od  476 eur (oz. 238 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Olimpiyat Otel Izmir  za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 89 eur na povezavi tukaj
izmir1

Rezervacija hotela s 3*Grand Ons Hotel Istanbul za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 109 eur na povezavi tukaj
ist2

Rezervacija kombinacij povratnih letov iz Gradca v Istanbul in iz Istanbul v Izmir ter nazaj preko spodnjih povezav:
Gradec- Istanbul- Gradec; že za 102 eur (termin 01.-08.07.2015)ist1

Istanbul- Izmir-Istanbul; že za 37 eur (termin 01.-04.07.2015)
izmir2

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Turčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.