Izlet na dlani

JUNIJ! Povratna letalska karta in 4 nočitve na Malti (letalo + hotel ) že za 112 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v juniju (09.06.- 13.06.2015) za dve osebi na Malti.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 50 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Malti so na voljo 4 nočitve (za termin 09.06. – 13.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu Hotel Sundown Court Leisure Resort, kjer je cena za dve osebi že od 124 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) na Malti tako znaša od 224 eur (oz. 112 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Hotel Sundown Court Leisure Resort za dve osebi (4 nočitve) za 124 eur na povezavi tukaj
malta1
Rezervacija letov na Malto preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna – Malta- Bologna, že za 50 eur na osebo (termin 09.06- 13.06.2015)
 malta2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Malto lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.