Izlet na dlani

JUNIJ! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Franciji (Bordeaux) (letalo + hotel ) že za 133 eur

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v juniju (22.06.- 26.06.2015) za dve osebi v Franciji, v mestu Bordeaux.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 49 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V mestu Bordeaux so na voljo 4 nočitve (za termin 22.06. – 26.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu Residence Yser, kjer je cena za dve osebi že od 168 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel + letalo) v Franciji (Bordeaux) tako znaša od 266 eur (oz. 133 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela Residence Yser za dve osebi (4 nočitve) za 168 eur na povezavi tukaj
bord1
Rezervacija letov v Bordeaux preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna – Bordeaux- Bologna, že za 49 eur na osebo (termin 22.06- 26.06.2015)
  bord2

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Francijo lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.