Izlet na dlani

JUNIJ! Povratna letalska karta in 7 nočitev v Grčiji (Kefalonija) (letalo + hotel 3*+ zajtrk), že od 156 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v juniju (sre 03.06.- sre 10.06.2015) za dve osebi v Grčiji (otok Kefalonija).
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 70 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kefaloniji je na voljo 7 nočitev (za termin 03.06.-10.06.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Irinna Hotel, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 172 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* z zajtrkom + letalo) na Kefalonji tako znaša od 312 eur (oz. 156 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Irinna Hotel za dve osebi (7 nočitev + zajtrk) za 172 eur na povezavi tukaj
kefal1

Rezervacija letov na Kefalonijo na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo -Kefalonija-Bergamo, že za 70 eur/osebo (termin 03.06.- 10.06.2015)
  kefal2

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.