Izlet na dlani

JUNIJSKI DOPUST V UMAGU! 7 noči v Superior mobilni hiški z bazenom v Camping Park Umag 4* že za 895 eur (4 odrasli + 2 otroka)

Hrepenite po kakovostnem oddihu, kjer boste uživali v lepotah narave in občutku svobode, ki ga ponuja kamp? Predstavljamo vam Megabon ponudbo udobnih mobilnih hišk v čudovitem Umagu! Uživajte v novem kompleksu bazenov in vrhunski namestitvi!

Camping Park Umag Mobile Homes je kraj, kjer se narava in udobje stopita v eno in tako predstavljajo popolno destinacijo za družinski oddih.

Mobilne hiške Superior SMC4B2 se nahajajo na atraktivni lokaciji v bližini vseh storitev, ki jih kamp ponuja. Ta tip hišice nudi tudi bazen (24 m2), ki je skupen za ostalih 6-8 mobilnih hišic Superior. V hišici so spalnica z dvema ločenima posteljama, otroška soba z dvema ležiščema, dve kopalnici z wc-jem in tušem ter popolnoma opremljena kuhinja (komplet posod in pribora za 6 oseb, velik hladilnik z zamrzovalnikom, grelec za vodo, mikrovalovna pečica). Notranjost hišice je velika 32 m2, hišica pa ima tudi ohišnico in parkirni prostor. Dostopen je brezplačen brezžični internet, hišica pa ima tudi klimatsko napravo, SAT TV, nadkrito teraso z mizo in stoli.
Plaža in bazeni: betonirana plaža in divja plaža v senci, zunanji kompleks bazenov z bazenom za otroke in dojenčke z gusarsko ladjico, 3 km sprehajališča ob morju.
Športna ponudba v kampu : odbojka na mivki, nogomet, kolesarske steze, steze za jogging in trekking, zabavni športni program: gimnastika v vodi, pilates, yoga, aerobika,zumba.
Animacija in zabava: kompleks zunanjih bazenov z gusarsko ladjo, številna igrišča za otroke, plesna terasa, adrenalinski park,dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle, Croatian Club, Mini Club, Teenage Club, zabavno-poučni eko park s prikazom znamenitosti Istre, 3 km sprehajališča, cona za žar.
Za najaktualnejšo ponudbo dogodkov v okolici in Istri obiščite Istria Experience Info Point, kjer lahko dobite informacije o zanimivostih, znamenitostih, gastronomiji in izletih v regiji.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v Superior mobilni hiški z bazenom za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 11. leta)
Uporabo bazena Central Area z gusarsko ladjo
Uporabo novega Canova pool – velik kompleks bazenov (bazeni za odrasle, bazen za otroke z vodnimi igračami in tobogani i baby bazen (glede na vremenske razmere)

Uporabo skupnega bazena za 6-8 mobilnih hišk Superior
Uporabo posteljnine in brisač
Uporabo športnih igrišč
Animacijo za otroke in odrasle
Večerne aktivnst (živa glasba, zabavni program)
Brezplačen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 11. 6. 2023 do 25. 6. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.