Izlet na dlani

Kakšno nastanitev si za okvirno 50 eur/noč lahko privoščite na 5 destinacijah po svetu?

Ni skrivnost, da so ponekod prenočišča zelo lepa in ugodna, spet drugje pa draga in slabo vzdrževana. V Evropi so cene nastanitev nekje srednjega ranga, v ZDA in Kanadi so cene lahko precej višje, medtem ko npr. v Južni Ameriki in v Aziji so cene prenočišč lahko zelo nizke (govorimo za primer  hotelskih nastanitev).

Pripravili smo vam poljubni nabor 5 svetovnih destinacij hkrati s 5 primeri prenočišč v okvirnem rangu okrog 50 eur/noč na sobo (za dve osebi). Iskali smo primere nastanitev v središču mesta.

Tako si lahko predstavljate v kakšni sobi bi na izbrani destinaciji za navedeni denar lahko bivali in kakšne morebitne dodatne storitve (zajtrk..) bi lahko bili deležni.


MADRID


Primer hotela v Madridu: soba za dve osebi v hotelu s 3* v središču mesta od 49 eur, po mnenju gostov je nastanitev ocenjena kot zelo dobra. V Madridu boste za navedeni denar lahko bivali v nastanitvah srednjega ranga (do vključno 3 zvezdic), običajno nastanitve za ta denar ne bodo vključevale tudi zajtrka. Za nastanitev v Madridu lahko brskate na povezavi tukaj.

madrid1


MONTREAL (KANADA)


Primer hotela v Montrealu: soba za dve osebi v hotelu s 3* vključno z zajtrkom od 51 eur, po mnenju gostov je nastanitev ocenjena kot dobra. V kanadskem Montrealu boste za navedeni denar lahko bivali v nastanitvah srednjega ranga (do vključno 3 zvezdic), običajno nastanitve za ta denar lahko vključujejo tudi zajtrk. Za nastanitev v Montrealu lahko brskate na povezavi tukaj.

montreal1


MEXICO CITY (MEHIKA)


Primer hotela v Mexico Cityu: soba za dve osebi v hotelu s 5*od 48 eur, po mnenju gostov je nastanitev ocenjena kot zelo dobra. V mehiški prestolnici Mexico City boste za navedeni denar lahko bivali v nastanitvah tudi višjega ranga (do vključno 5 zvezdic), pogosto bodo nastanitv za ta denar vključevale tudi zajtrk. Za nastanitev v Mexico City lahko brskate na povezavi tukaj.

mexico1

 


MARAKEŠ (MAROKO)


Primer hotela v Marakešu: soba za dve osebi vključno z zajtrkom v hotelu s 4* v središču mesta od 50 eur, po mnenju gostov je nastanitev ocenjena kot zelo dobra. V maroškem Marakešu boste za navedeni denar lahko bivali v nastanitvah višjega ranga (tudi do vključno 5 zvezdic), skoraj vedno bodo nastanitve za ta denar vključevale tudi zajtrk. Za nastanitev v Marakešu lahko brskate na povezavi tukaj.

marakeš1


MANILA (FILIPINI)


Primer hotela v Manili: soba za dve osebi vključno z zajtrkom v hotelu s 3* v središču mesta od 49 eur, po mnenju gostov je nastanitev ocenjena kot dobra. V filipinski prestolnici je nabor hotelov zelo pester,  za navedeni denar boste lahko bivali v nastanitvah srednjega do višjega ranga (do vključno 3/4 zvezdic), običajno nastanitve za ta denar vključuejo tudi zajtrk. Za nastanitev v Manili lahko brskate na povezavi tukaj.

manila1

Če iščete nastanitve za vaše prihodnje potovanje pobrskajte na naši strani v rubriki hoteli/apartmaji ali prebrskajte pestro ponudbo privatnih nastanitev na vedno bolj aktualnem portalu Airbnb (Izlet vam podari 23 eur popusta ob rezervaciji).

V komentarje lahko podate kje po svetu ste bivali v najbolj ugodni, vendar v najbolj urejeni sobi.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.