Izlet na dlani

KANARCI! Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Gran Canaria (letalo + hotel) že za 186 eur

Gran Canaria razpolaga z osupljivo raznolikostjo pokrajine. Otok ima živo in vznemirjivo glavno mesto Las Palmas, ki ponuja pestro nočno življenje. Na otoku vam je na voljo tudi okvirno 500 plaž. Športni navdušenci bodo na tem otoku zadovoljni z obsežno mrežo kolesarskih poti, kot tudi s številnimi vodnimi aktivnostmi.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v maju (termin 4.5.- 11.5.2016) za dve osebi na Kanarskem otoku Gran Canaria.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je cena za letalsko karto 78 eur.

Na otoku Gran Canaria so je voljo 7 nočitev (za termin 4.5.- 11.5.2016) v dobro ocenjenem hotelu v mestu Las Palmas s 2*Hostal 7 Soles, kjer je cena za dve osebi že za 176 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 372 eur (oz. 186 eur na osebo)(z upoštevanjem rumbo popusta).

Rezervacija hotela s 2*Hostal 7 Soles za dve osebi že za 176 eur:
gch

Rezervacija letov na Gran Canario preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna – Las Palmas – Bologna, že za 78 eur na osebo
gcl

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Gran Canario lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.