Izlet na dlani

KANARCI VABIJO! Povratna letalska karta in 14 nočitev na otoku TENERIFE (letalo + hotel 3*) že za 273 eur!

Kaj pravite na 14 dni uživanja in preživljanja nepozabnih počitnic v glavni sezoni na Kanarskih otokih? Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 14 dnevnih počitnic v juniju in juliju (sob 20.06.- sob 04.07.2015) za dve osebi na Tenerifu. Ugodne letalske karte vam omogoča Austrian Airlines z odhodom iz Dunaja, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 134 eur/osebo (v ceno je všteta check in prtljaga – do 20 kg).

Na Tenerifu je na voljo 14 nočitev (za termin 20.6.-04.07.2015) v odlično ocenjenem hotelu na severu otoka s 3*Be Smart Florida Plaza, kjer je cena za dve osebi že od 279 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 14 nočitev (hotel + letalo) na Tenerifu tako znaša od 547 eur (oz. 273 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Be Smart Florida Plaza (14 nočitve) za 279 eur na povezavi tukaj
tenhot

Rezervacija letov iz Dunaja na Kanarske otoke preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Dunaj -Tenerife South -Dunaj, že za 134 eur/osebo (termin 20.6.- 04.07.2015)
tenlet

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj:Hotelscombined, Airbnb (23 eur popusta) ali Trivago
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Treviso vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 16 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kanarske otoke lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.