Izlet na dlani

KANARSKA PONUDBA! Povratna letalska karta in 14 nočitev na otoku Gran Canaria (letalo + bungalov) že za 226 eur!

Kaj pravite na 14 dni poležavanja, uživanja in raziskovanja skritih kotičkov Kanarskih otokov? Zaradi daljšega dopusta, si lahko privoščite še ogled katerega od sosednjih otokov. Gran Canaria razpolaga z osupljivo raznolikostjo pokrajine. Otok ima živo in vznemirjivo glavno mesto Las Palmas, ki ponuja pestro nočno življenje. Na otoku vam je na voljo tudi okvirno 500 plaž. Športni navdušenci bodo na tem otoku zadovoljni z obsežno mrežo kolesarskih poti, kot tudi s številnimi vodnimi aktivnostmi.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 15 dnevnih počitnic v maju in juniju (termin 27.5.- 10.6.2016) za dve osebi na Kanarskem otoku Gran Canaria.

Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bologne, kjer je cena za letalsko karto 86 eur.

Na otoku Gran Canaria so je voljo 14 nočitev (za termin 27.5.- 10.6.2016) v ocenjenem bungalovu v mestu na jugu Maspalomas s 2*Bungalows Vista Oasis Apartments, kjer je cena za dve osebi že za 279 eur. TripAdvisor oceno si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 14 nočitev (bungalov + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 451 eur (oz. 226 eur na osebo).

Rezervacija bungalova s 2*Bungalows Vista Oasis Apartments za dve osebi že za 279 eur:
gch

Rezervacija letov iz Bologne na Gran Canario preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna – Las Palmas – Bologna, že za 86 eur na osebo
gcl

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Gran Canario lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.