Izlet na dlani

KANARSKO SONCE! Povratna letalska karta in 7 nočitev na otoku Fuerteventura (letalo + APP) že za 185 eur!

S 150 čudovitimi plažami vzdolž 340 km obale, je otok Fuerteventura zagotovo raj za vse ljubitelje plaž. Kljub dostopnosti, pa je otok še vedno bolj umirjene narave napram večjemu Tenerifu. Otok obdaja čudoviti turkizni ocean s peščenimi plažami in je tako primeren za plavanje in snorklanje. Peščene sipine vam npr. omogočajo adrenalinske vožnje z vozili z pogonom 4×4. Majhna mesta in vasice na Fuertventuri privabljajo turiste vseh starosti. Družine lahko uživajo v Baku Euro Waterparku, medtem ko je El Cotillo idealna lokacija za surfanje. Fuerteventura se pohvali s preko 3000 sončnih ur, tako da vsi željni sonca in plaž, bodo tam zagotovo prišli na svoj račun.

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v februarju (termin 04.- 11.2.2016) za dve osebi na kanarskem otoku Fuertaventura. Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Milana že za 86 eur (v ceno ni vključen tudi kos check in prtljage). Na otoku Fuertaventura je na voljo 7 nočitev (za termin 04.- 11.2.2016) v  apartmaju Corralejo Surfing Colors Apartamentos, kjer je cena za dve osebi že za 199 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app + povratne letalske povezave) na Kanarskih otokih tako znaša od 371 eur (oz. 185 eur na osebo).

Rezervacija apartmaja za 7 noči Corralejo Surfing Colors Apartamentos (termin 04.-11.2.) že za 199 eur :

kanarci1

Rezervacija letov na Fuertaventuro preko spodnje povezave:
Milano – Fuertaventura – Milano, že za 86 eur na osebo (termin 04.2- 11.2.2016)
ful

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 22 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.