Izlet na dlani

Kombinacija letov v Mehiko in New York, skupaj že od 524 eur na osebo

Letalska družba American Airlines vam ponuja nekaj terminov za zanimivo in ugodno kombinacijo letalskih kart iz Milana v Mehiko (Cancun) in v New York, od koder se vračate nazaj v Milano. Cena kombinacije letov znaša od  524 eur/osebo naprej. Na vseh letih je v ceno vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti oz. mer navedene letalske družbe.

Obdobje potovanja: nekateri termini v novembru in decembru 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer  letalske povezave iz Milana v Cancun in  v New York (termin 14.12-24.12.-26.12.2015):
kombi1

Rezervacijo kombinacije letalskih kart v Cancun in New York lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku rezervacije:
Milano (MXP) –  Cabcun (CUN)-New York (JFK) – Milano (MXP), že za 524 eur (angl. povezava skyscenner)
OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (22 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA in posamezna mesta lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.