Izlet na dlani

Kombinacija open jaw letov iz Zagreba v New York, Los Angeles in povratek iz San Francisca, skupaj že od 517 eur/osebo

SanFrancisco1_630

Letalska družba British Airways vam ponuja nekaj terminov za zanimivo in ugodno kombinacijo letalskih kart iz Zagreba v New York, od tam v Los Angeles in nato povratek iz  San Francisca v Budimpešto. Cena kombinacije letov znaša od  517 eur/osebo naprej.

Na vseh letih je v ceno vključen tudi kos check in prtljage standardnih British Airways velikosti.

Obdobje potovanja: nekateri termini v oktobru, novembru in decembru 2014
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Termini, ki so na voljo po ugodni ceni: 22.10-27.10.-5.11.; 12.11-17.11.-28.11.; 12.11-17.11.-27.11; 11.11-17.11.-27.11; 26.11-3.12.-16.12…

Primer open jaw letalske povezave iz Zagreba v New York, iz New Yorka v Los Angeles in nato povratek iz San Francisca v Budimpešto :

nyc-la-sfo

Rezervacijo kombinacije open jaw letalskih kart lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku rezervacije:
Zagreb –  New York – Los Angeles; San Francisco-Budimpešta, že za 517 eur (angl. povezava Budgetair.ie)

Prevoz med Los Angelesom in San Franciscom ni vštet v ceno in ga uredite v lastni režiji.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 9 eur v eno smer, prevoz iz Budimpešte do Ljubljane pa že za 30 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA oz posamezna mesta lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.