Izlet na dlani

KONEC APRILA NA KRETO! Povratna letalska karta in 7 nočitev na KRETI (letalo + app 3*) že za 109 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic konec aprila (čet 21.04.- čet 28.04.2016) za dve osebi na Kreti.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 68 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na Kreti (Malia) je na voljo 7 nočitev (za termin 21.04. – 28.04.2016) v zelo dobro ocenjenem apartmajskem kompleksu s 3*Real Palace, kjer je cena za dve osebi pa že za 81 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (app 3* + letalo) na Kreti tako znaša od 217 eur (oz. 109 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Real Palace za dve osebi (7 nočitev) za 81 eur na povezavi tukaj
kreta2

Rezervacija letov iz Benetk na Kreto na tem naslovu (klik na spodnjo povezavo):
Treviso (TSF) – Kreta/Chania (CHQ) – Treviso (TSF), že za 68 eur/osebo (termin 21.04.- 28.04.2016) (angl.povezava skyscanner)

kreta1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.