Izlet na dlani

KROMPIRJEVE POČITNICE! Povratna letalska karta in 7 nočitev v Maroku (letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 177 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v času krompirjevih počitnic (pon 26.10.- pon 02.11.2015) za dve osebi v Maroku.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 69 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage). Enosmerna vozovnica za vlak med Fezom in Meknesom znaša okvirno 5 eur.

V Maroku smo vam pripravili kombinacijo bivanja v mestu Fez (4 noči) in v bližnjem mestu Meknes (3 noči). V mestu Fez so na voljo 4 nočitve (za termin 26.10-30.10.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Riad Louna Hotel Fez, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 140 eur. V mestu Meknes so na voljo 3 nočitve (za termin 30.10-02.11.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Riad Zahraa, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 75 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Maroku (Fez+Meknes) tako znaša od 353 eur (oz. 177 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– FEZ: Rezervacija hotela s 3*Riad Louna Hotel Fez za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 140 eur na povezavi tukaj

maroko2

– MEKNES: Rezervacija hotela s 3*Riad Zahraa za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 75 eur na povezavi tukaj

maroko3

Rezervacija letov v Maroko (Fez) na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo – Fez – Bergamo, že za 69 eur/osebo (termin 26.10- 02.11.2015)
 maroko1  

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

– Enosmerna vozovnica za vlak med Fezom in Meknesom znaša okvirno 5 eur.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.