Izlet na dlani

Last minute letalske karte iz Munchna na Dominikansko Republiko skupaj že za 231 eur

Nemška turistična agencija L`tur vam ponuja ugodno LAST MINUTE potovanje iz Munchna na Dominikansko Republiko in sicer že za 231 eur na oseboCena vključuje povratni letalski prevoz iz Munchna na Jamajko.

Doplačilo za rezervacijo letalske karte znaša 8 eur.
muc-dom

Rezervacija letalskih vozovnic za Dominikansko republiko je mogoča na povezavi tukaj

Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Izlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDA. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

1 komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.