Izlet na dlani

LAST MINUTE ODDIH V OPATIJI! 3 noči s polpenzionom v Hotel Park 4* v Lovranu že za 477 eur (2 osebi)

V enem najlepših mestec v Kvarnerju vas željno pričakuje Hotel Park. Njegove štiri zvezdice obljubljajo maksimalno udobje v bližini slovenske meje, osebje pa je znano po svoji prijaznosti, ustrežljivosti in individualnem pristopu do želja gostov. Skratka, vsi razlogi so tu, da skočite v Hotel Park na malce morskega razvajanja!

Hotel Park v Lovranu je bil zgrajen že leta 1915, vendar je doživel celovito prenovo leta 2005, ko je znova odprl vrata kot hotel s štirimi zvezdicami. Sprostite se in doživite popolno doživetje oddiha ter na kratko pozabite na svoje skrbi v SPA coni, v fitnessu pa se aktivirajte!

Hotel je znan po tem, da daje poudarek na prijaznosti in strokovnosti osebja ter na visoko kakovost storitev. Uživajte v čistem zraku, v lepi in mirni naravi, v odlični hrani in idili majhnega kvarnerskega mesteca. Lovran je znan po izvrstnih klimatskih pogojih, bogati mediteranski vegetaciji in gastronomskih paketih za vse okuse, nekatere lovranske restavracije pa pripadajo samemu vrhu hrvaških restavracij. Ljubitelji sonca in morja bodo navdušeni nad čistočo morja ter številnimi zalivi in prodnatimi plažami v Lovranu in v bližini. Najbolj znane so Peharovo (400 m) in Medveja (2 km). Lovran je tudi odlična izhodiščna točka za različne aktivnosti (sprehajanje, plavanje, pohodništvo, itd.), obisk znanega Parka prirode Učka ter razne izlete.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1. otrok do 13,99 let in 2. otrok do 2,99 let brezplačno)
Polpenzion (zajtrk in večerja)
Vegetarijanski in drugi dietni obroki ob predhodnem dogovoru
1x kava/čaj po osebi (enkrat v času bivanja ne glede na število kupljenih kuponov)
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče na hotelskem ali bližnijh javnih parkiriščih (rezervacija ni mogoča)

1x uporabo spa prostorov s finsko savno v trajanju 1,5 h (enkrat v času bivanja ne glede na številko kupljenih kuponov; sočasna uporaba za vse, ki bivajo v isti sobi; spa cono uporablja hkrati več gostov hotela (odvisno od razpoložljivosti in ob predhodnem dogovoru s hotelom) najmanj 2 uri pred uporabo, osebam mlajšim od 18. leta ni dovoljena uporaba spa cone, uporaba bazena dovoljena izključno ob spremstvu polnoletne osebe)
V Spa je vključena: finska savna, whirpool, kneipp, tuši, prostor za sproščanje, izbor čajev

 

Ponudba je unovčljiva od 21. 7. 2023 do 31. 7. 2023
Nakup in rezervacija do 28. 7. 2023!

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.