Izlet na dlani

LAST MINUTE VALENTINOV PAKET! 2 noči z zajtrkom v hiški Konoplja v Nesting resort že za 269 eur (2 osebi)

Ste že kdaj spali v gnezdu? Obiščite Nesting Resort! ✓ pristen povratek k naravi ✓ zvezdnato nebo ✓ dišave okoliškega gozda ✓ objem narave ✓ permakulturni vrt ✓ izjemne kulinarične dobrote

Si predstavljate, da bi spali v gnezdu? To edinstveno izkušnjo lahko doživite v stilsko premišljeni izvedbi in tankočutnih detajlih počitniških hišic v čudovitih Vodolah, le streljaj od Maribora. Na posestvu Sončni raj so ustvarili gnezda: prvobitna, prečudovita, naravna, svobodna in narejena po meri človeka.

Sprehod med nasadi visokodebelnih starih slovenskih sort sadnega drevja, spoznavanje različnih zelišč in ogled permakulturnega vrta so le del zgodbe posestva. Simbioza vinogradov, žitnih polj, cvetočih travnikov, nasadov zelišč in živali pokaže slovensko podeželje v najlepši luči.

Ob odličnih vinih in sprehodu v naravi vam ponujajo tudi izjemne kulinarične dobrote, s poudarkom na ekološkem in domačem.

Počitniška hišica Konoplja na 8m2 površin nudi posteljo, omarico, hladilnik, kavni avtomat, klimatsko napravo in priročno mizico. Premišljena izvedba vhodnih vrat nam daje možnost, da odpremo celotno steno objekta in tako dejansko spimo v naravi. Pogled s terase nudi neprecenljivo kuliso gozda pred vami, ki vas bo zagotovo napolnila z mirom in optimizmom.Sanitarije in kopalnice Nesting Resorta so skupnem v objektu v neposredni bližini. Skrbno izbrani materiali in dizajn objekta bodo v vas vzbudili pridih domačnosti in narave. Ločene moške in ženske sanitarije ter prhe bodo zadovoljile potrebe še tako zahtevnega gosta.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v hiški Konoplja za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno)
Zajtrk
Valentinovo penino

Zipline Čebelji let za 2 osebi
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 10. 2. 2023 do 20. 2. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.