Izlet na dlani

LayOn- pripomoček, ki ga nujno potrebuješ za spanje na letališču

Spanje na letališču je praksa, ki se je poslužuje marsikateri popotnik bodisi zaradi zamude leta bodisi zaradi tega, ker predstavlja možnost poceni prenočitve. Na večini letališč ležišč sploh ni, nekatera večja letališča pa imajo na voljo takšna, ki nudijo nekoliko več udobja in zasebnosti, a so plačljiva. Zato v poznih nočnih urah ljudje, ki spijo na trdih klopeh in po tleh, niso nobena redkost.

S potovalno blazino LayOn lahko zaspiš kjerkoli in kadarkoli

Urša Sačer je 26-letna mlada podjetnica, ki je svojo strast našla v potovanjih in spoznavanju novih krajev. Pred dvema letoma se je lotila problema pomanjkanja in omejenosti ležišč na letališčih in zasnovala potovalno blazino LayOn, ki bi lahko predstavljala rešitev zgoraj omenjenega problema. Kot popotniki ste se najbrž že srečali z zamudo ali celo odpovedjo leta in posledično neudobnim čakanjem na letališču. Blazina LayOn je zasnovana tako, da vam mučne trenutke čakanja na letališču precej olajša in vam nudi kvaliteten počitek. Gre namreč za dva produkta v enem samem: ležišče se prikladno pospravi v vzglavnik in posledično ne zavzema veliko prostora, obenem pa je zaradi posebne aerodinamične tehnologije izjemno hitro in enostavno napihljivo.

Napihne se ga lahko brez posebnih pripomočkov in napora, potrebnih je le nekaj manjših vpihov. Če se morate potem nemudoma vkrcati na letalo, lahko blazino izpraznite le v nekaj sekundah, zložite na velikost manjše plastenke in jo skupaj z ročno prtljago brezplačno nesete na letalo – je prva blazina na svetu, ki ji letalske družbe to omogočajo.

Uporaba blazine pa ni namenjena le popotnikom na letališču – uporablja jo lahko praktično vsak  kjerkoli in kadarkoli. Primerna je tako za zunanjo kot tudi za notranjo uporabo – če se odpravite na plažo, taborjenje ali na krajši izlet, je potovalna blazina zmeraj priročna in praktična. Nudi vam prijetnejši in udobnejši počitek v naravi, omogoča kvalitetno spanje pod milim nebom in na palubi ali pa vam služi zgolj kot dodatno ležišče, če pri vas prespi prijatelj. Blazina je odlična rešitev tudi za tiste, ki se na potovanje podajo samo z nahrbtnikom, saj zavzame minimalno količino prostora, nudi pa veliko mero udobja in priročnosti – raztegne se jo lahko kjerkoli in kadarkoli.

Kako se je zgodba začela?

Urša je bila večino svojega življenja strastna športna navdušenka, ki je živela samo za rokomet – vse dokler je ni neprijetno presenetila usodna poškodba, zaradi katere se je morala od rokometa za vedno posloviti. Čeprav je bila zaradi tega takrat obupana, je kasneje spoznala, da je bil prav to povod, da je začela pisati novo zgodbo v svojem življenju. “Če se poškodba ne bi zgodila, ne bi bila nikoli tukaj, kot sem zdaj,” je mlada podjetnica, ki se s svojim produktom predstavlja tudi na Kickstarterju, povedala za Moderno žensko in dodala, da ji je poškodba razširila obzorja in dala možnost, da v življenju najde nove strasti.

Spoznala je, da so potovanja tisto, kar želi v življenju početi, saj naravnost obožuje aktiven način življenja. Ker se je tudi sama kot popotnica večkrat srečala z neprijetnim čakanjem na letališču, je začela razmišljati, kako bi lahko popotniško izkušnjo izboljšala. Blazina LayOn je tako sprva nastala iz ljubezni do potovanj kot produkt za osebno rabo, šele nato je Urša začela resno razmišljati, da bi to lahko bila rešitev za problem marsikaterega popotnika.

Podporo Urši in njenemu popotniškem pripomočku LayOn blazini lahko podate tudi v kampanji na Kickstarterju (klik na spodnjo sliko) oz. povezavo tukaj.

Prispevek v podporo Startupu!

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.