Izlet na dlani

Letalska karta in 3 nočitve v Amsterdamu (letalo + hotel 3*+zajtrk), že od 130 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v decembru (pon 14.12.- čet 17.12.2015) za dve osebi v Amsterdamu.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easjyet z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 54 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Amsterdamu so na voljo 4 nočitve (za termin 14.12.- 17.12.2015) v dobro ocenjenem hotelu v središču mesta s 3*Hotel Central Park Amsterdam, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 152 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v Amsterdamu (hotel z zajtrkom+ letalo) znaša od 260 eur (oz. 130 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3*Hotel Central Park Amsterdam za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 152 eur na povezavi tukaj

ams1

Rezervacijo letov iz Benetk v Amsterdam izvedete preko klika na spodnjo povezavo:
Benetke-Amsterdam-Benetke, že za 54 eur na osebo
     ams2

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (22 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.