Izlet na dlani

DANSKA! Povratna letalska karta in 5 nočitev v Kopenhagnu (letalo + hotel) že za 133 eur!

Kopenhagen navdušuje obiskovalce s svojo severnjaško arhitekturo in nič manj z živahnostjo množice ljudi na ulicah, v neštetih barih, restavracijah in kavarnah. V središču Kopenhagna in v njegovi soseščini se nočno življenje razpotegne vse do jutra. Lepa priložnost za obisk danske prestolnice v začetku decembra! Za lažjo predstavo mestnega utripa vam priporočamo ogled zanimivega filma, ki nosi naslov po prestolnici Danske (trailor preveri TUKAJ).

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v januarju in februarju (termin 28.1.- 2.2.2016) za dve osebi v Kopenhagnu. Povratne letalske karte vam omogoča letalska družba Ryanair z odhodom iz Bologne že za 27 eur! (v ceno je vključen le manjši kos osebne prtljage).

V Kopenhagnu je na voljo 5 nočitev (za termin 28.1.- 2.2.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Hotel Nebo, kjer je cena za dve osebi že za 212 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 2* + povratne letalske povezave) v Kopenhagnu tako znaša od 266 eur (oz. 133 eur na osebo).

Rezervacija hotela v centru mesta s 2*Hotel Nebo (5 nočitev) že za 212 eur :

dh1

Rezervacija letov v Kopenhagen preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Bologna – Kopenhagen – Bologna, že za 20 eur na osebo (termin 28.1- 2.2.2016)
dl12

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bologne vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dansko lahko naročite tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.