Izlet na dlani

Ljubljananjam

Predstavljamo vam zanimivo stran, s še bolj zanimivim imenom Ljubljananjam.

Ljubljananjam je projekt ljubljančanke Ive Gruden. Dolgoletna fotonovinarka, kulinarična zagrizenka, popotnica, Couchsurferka in zdaj vodja komuniciranja na okoljevarstveni nevladni organizaciji je v omenjenem projektu združila vse svoje ljubezni: do fotografije, poročanja, organizacije dogodkov, komuniciranja in, jasno, dobre kuhinje.

Ljubljananjam se osredotoča na kulinarične sprehode: popelje vas na gurmansko predavanje po središču mesta, da okusite vse tiste skrite kotičke z dobro jedačo in pijačo. Poleg tega pa vam ta stran prinaša še koledar kulinaričnih dogodkov, intervjuje o ljubljanski kulinarični sceni, lokalne namige o najbolj priljubljenih gostilnicah in kavarnah ter še druga kulinarična doživetja, kot so minifestival slovenskega mikropiva, zamenjava kuharic, Dobropeka.

Več o Ljubljananjam, na tej povezavi

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.