Izlet na dlani

LONELY PLANET TOP 10 evropskih destinacij za leto 2018

Tokrat smo vam kot zanimivost pripravili seznam top desetih mest/regij v Evropi. Seznam je nastal izpod rok Lonely Planet. Gre za evropske destinacije, ki jih še ni doletel masovni turizem in predstavljajo neke vrste skrite destinacije oziroma destinacije, ki jih popotniki šele odkrivajo. Splača se vam pobrskati po seznamu, saj se med mesti/regijami skriva tudi ena od slovenskih.

Katero od slovenskih regij pa bi vi predlagali za omenjeni seznam?

1. Emilija-Romanja (Italija)

Tripadvisor opis aktivnosti v Bologni si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Bologni si oglejte na povezavi tukaj.

2. Kantabrija (Španija)

Tripadvisor opis aktivnosti v Santanderju si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Santanderju si oglejte na povezavi tukaj.

3. Frizija (Nizozemska)

Tripadvisor opis aktivnosti v Leeuwardenu si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Leeuwardenu si oglejte na povezavi tukaj.

4. Kosovo

Tripadvisor opis aktivnosti v Prištini si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Prištini si oglejte na povezavi tukaj.

5. Provansa (Francija))

Tripadvisor opis aktivnosti v Marseju si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Marseju si oglejte na povezavi tukaj.

Seznam vsebuje skupno 10 destinacij, preostalih 5 destinacij je:
06. Dundee (Škotska)
07. Mali Kikladi (Grčija)
08. Vilna (Litva)
09. Vipavska dolina (Slovenija)
10. Tirana (Albanija)

Katero od slovenskih regij pa bi vi predlagali za omenjeni seznam?

Celotni seznam in opise si lahko podrobneje ogledate na povezavi tukaj.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.