Izlet na dlani

LONELY PLANET TOP 10 evropskih poletnih destinacij

Tokrat smo vam kot zanimivost pripravili seznam top desetih mest/regij v Evropi primernih za poletni dopust. Seznam je nastal izpod rok Lonely Planet. Vsaj  eno poletno destinacijo na seznamu lahko zaradi bližine brez težav obiščete 😉

Katera pa je vaša top evropska poletna destinacija?

1. Visoke Tatre (Slovaška)

Več o Visokih Tatrah si lahko preberete na povezavi tukaj. Podrobne nasvete o hribolazenju v Tatrah pa vam iz prve roke ponujata tudi popotnika Lahkih nog naokrog na povezavi tukaj.

2. Madrid (Španija)

Tripadvisor opis aktivnosti v Madridu si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Madridu si oglejte na povezavi tukaj.

3. Arktična obalna pot (Islandija)

Tripadvisor opis aktivnosti na Islandiji si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene na Islandijiu si oglejte na povezavi tukaj. Več o 900 km dolgi poti si lahko preberete na povezavi tukaj.

4. Hercegovina (BIH)

Tripadvisor opis aktivnosti v BIH si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v BIH si oglejte na povezavi tukaj.

5. Bari (Italija)

Tripadvisor opis aktivnosti v Bariju si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Bariju si oglejte na povezavi tukaj.

Seznam vsebuje skupno 10 destinacij, preostalih 5 destinacij je:
6. Šetlandski otoki, Škotska
7. Lyon, Francija
8. Lihtenštajn
9. Vevey, Švica
10. Istra, Hrvaška

Celotni seznam in opise si lahko podrobneje ogledate na povezavi tukaj.
Fotografije: Pixabay

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.