Izlet na dlani

LUKSUZNI NOVEMBRSKI ODDIH V KEMPINSKEM! 2 noči z zajtrkom v Kempinski Hotel Adriatic 5* že od 300 eur

Si lahko zamislite še kaj boljšega kot udobno sobo v Kempinski Hotelu Adriatic, prebujanje v objemu zelenja in pogled na razkošne ladje, ki mirno plujejo proti cilju, sprostitev in uživanje ob jutranji kavi na hotelski terasi?

Edinstven Carolea SPA vas vabi, da se potopite v svet sprostitve in pozitivnih misli ter se prepustite vseobsegajoči tišini in miru. Spa center se razprostira na več kot 3000 m² in je sestavljen iz ločenih območij za tretmaje in sprostitev. Objekti vključujejo ogrevan sladkovodni bazen, ogrevan whirlpool in hidromasažni bazen na terasi, dva sladkovodna zunanja bazena (eden je ogrevan od maja do začetka oktobra) in majhen otroški bazen. Poseben prostor za lepoto, tretmaje in sprostitev je sestavljen iz sob za tretmaje, vključno z apartmaji za dve osebi, sobo za manikuro in pedikuro, parnimi kopelmi, savnami, Kneipp cono, ledeno kabino, prostorom za sprostitev z vodnimi posteljami in ogrevanimi kamnitimi ležišči, rimsko kopeljo (tepidarij, lakonij, kaldarij in hladni bazen) in turškim hamamom. V spa centru je na voljo tudi 8 savn: finska, parna, turška, klasična savna, savna z aromami, ledeni sobe, …

Drugi del zgodbe sprostitve in razkošja pa seveda zaznamujejo sobe Kempinski Hotela Adriatic. Sobe imajo balkon in se bohotijo z 41 m2 udobno in v sodobnem slogu opremljenih bivalnih površin. Čudoviti pogledi na bujne vrtove in neokrnjeno naravo pa izzovejo harmoničnost in spokojnost.

Razkošno golfsko in zdravilišče Kempinski Hotel Adriatic predstavlja najbolj luksuzno novo plažo v regiji, bogato opremljeno in osvetljeno s soncem ter s pogledom, s katerim se redko kdo lahko pohvali – na istem mestu lahko uživate v lepotah hrvaške, slovenske in italijanske obale. Ob plaži je na novo obnovljen bar s strešno teraso, na kateri se nahaja VIP salon z 10 cabanami in čudovitim razgledom.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v luksuzni sobi z balkonom za 2 osebi
Luksuzen zajtrk v restavraciji Dijana
Vstop v Carolea Spa center (ogrevan sladkovodni notranji bazen, ogrevan whirlpool, dva sladkovodna zunanja bazena in en manjši otroški bazen; ločeno območje savn vključuje parne sobe, savne, Kneipp cono, ledeno kabino, cono za počitek in sprostitev z vodnimi posteljami in ogrevanimi kamni ter rimsko kopel (tepidarij, lakonij, kaldarij in hladni bazen)

20% popusta na redne cene SPA tretmajev in masaž v wellness centru Carolea Spa
20% popusta na redne cene hrane in pijače v hotelu
5% postrežnine (service charge)
Upgrade v sobo višje kategorije (velja za nočitve med nedeljo in četrtkom in glede na razpoložljivost)
Zgodnjo prijavo in pozno odjavo (glede na razpoložljivost)
Brezplačen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva do 1. 12. 2023

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.