Izlet na dlani

MAJ! Letalska karta iz Ljubljane in 4 nočitve v Sarajevu (letalo + hotel 3*), že za 153 eur na osebo

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v maju (termin pon 02.- pet 06.05.2016) za dve osebi v Sarajevu.

Ugodne direktne letalske karte vam omogoča letalska družba Adria z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 93 eur/osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga).

V Sarajevu so na voljo 4 nočitve (za termin 02.-06.05.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Hotel Hayat, kjer je cena za dve osebi že od 120 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Sarajevu tako znaša od 306 eur (oz. 153 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Hotel Hayat za dve osebi (4 nočitve) od 120 eur na povezavi tukajsar1

Rezervacija letov iz Ljubljane v Sarajevo preko spodnje povezave (klik na spodnjo povezavo):
Ljubljana-Sarajevo-Ljubljana, že za 93 eur/osebo (termin 02.- 06.05.2016)

sar2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz do letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.