Izlet na dlani

MAJ! Povratna letalska karta in 7 nočitev na Madagaskarju (letalo + bungalov) že za 490 eur!

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnega dopusta (termin 15.05 – 23.05.2016) za dve osebi na Madagaskarju. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Meridiana z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava na voljo, že za 384 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga).

Na Madagaskarju (Nosy be) je na voljo 7 nočitev za dve osebi v zelo dobro ocenjenih bungalovih Le Grand Bleu Nosy Be, kjer je cena za dve osebi od 211 eur . TripAdvisor oceno si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa 8 dnevnega dopusta za dve osebi ( letalo + bungalov) na Madagaskarju tako znaša 979 eur (oz. 490 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija:
Rezervacija bungalova Le Grand Bleu Nosy Be za 7 nočitev za dve osebi že od 211 eur na povezavi tukaj

madag2

Rezervacija letalskih vozovnic iz Milana na Madagaskar je mogoča preko spodnje povezave:
Milano (MXP) – Nossi be (NOS) – Milano (MXP) že za 384 eur (ang. skyscanner)

madag1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Vizum za vstop je potreben. Turistični obisk z vizumom veljavnim do 1 mesec (brezplačno). Vizum za bivanje do 1 meseca se lahko pridobi ob prihodu na letališču.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.