Izlet na dlani

MAMMA MIA! Povratna letalska karta iz Benetk in 5 nočitev na Skiatosu (letalo + hotel) že za 178 eur!

Si želite pozno poleti zbujati ob zvoku morskega vetra in pogledom na turkizno barvo grškega morja? Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v juniju (09.06.- 14.06.2016) za dve osebi na grškem otoku Skiatos.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Volotea z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 122 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

Na otoku Skiatos je na voljo 5 nočitev (za termin 09.06.- 14.06.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu Pension Eliza za dve osebi, kjer je cena za dve osebi že od 112 eur. TripAdvisor oceno si lahko ogledate TUKAJ.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (hotel + letalo) na otoku Skiatos tako znaša od 356 eur (oz. 178 eur na osebo).

Podatki o hotelu in rezervacije:
Rezervacija Pension Elizaza dve osebi (5 nočitev) za 112 eur na povezavi tukaj
sh

Rezervacija letov na otok Skiatos na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Skiatos – Benetke, že za 122 eur na osebo (termin 09.06.- 14.06.2015)
sl

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (31 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Grčijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.