Izlet na dlani

MAMMA MIA! Povratna letalska karta na čarobni grški otok SKIATOS v glavni sezoni že za 159 eur!

Odlična priložnost za obisk dragulja med grškimi otoki! Otok Skiatos v Grčiji spada med destinacije z prelepimi peščenimi plažami in veliko naravne sence. Poznan kot dragulj Severnih Sporadov in Sredozemlja ponuja počitnice s pridihom mondenosti in ugodja. Najbolj poznana plaža Koukounaries na Skiatosu nudi obilo kopalnih užitkov in možnostjo za vodne športe. Bujni zeleni gozdovi, ki se velikokrat razprostirajo vse do obale, pa naredijo prijetno še poležavanje. V zadnjem času pa je otok Skiatos doživlja svoje slavne trenutke s filmsko uspešnico Mamma mia, ki je bila posneta na različnih lokacijah po otoku (vir besedila: www.intelekta.eu). Ponuja se vam odlična priložnost, da se prepričate o vseh hvalospevih o otoku. Letalska družba TUI vam ponuja ugodne letalske karte iz Dunaja na Skiatos že od 159 eur na osebo v glavni sezoni!

Obdobje potovanja: avgust
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalskih povezav iz Dunaja na Skiatos (termin 8.8. – 15.8.2015):
vie-jsi

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko KLIKA na spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Dunaj (VIE) – Skiatos (JSI) – Dunaj (VIE), že za 159 eur (nem. povezava skyscanner)

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Skiatos lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.