Izlet na dlani

MANJŠA RAZLIČICA DUNAJA..Povratna letalska karta in 3 nočitve v Timisoari (letalo + pension 3*), že za 77 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v mesecu oktobru (termin sob 03.10.- tor 06.10.2015) za dve osebi v romunskem mestecu Timisoara. Več o očarljivem mestecu si lahko preberete na povezavi tukaj.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizzair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 35 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V Timisoari so na voljo 3 nočitve (za termin 03.10.-06.10.2015) v zelo dobro ocenjenem pensionu s 3* Pension Yasmine Timisoara, kjer je cena za dve osebi  že od 84 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* + letalo) v Timisoari tako znaša od  154 eur (oz. 77 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Pension Yasmine Timisoara za dve osebi (3 nočitve) za 84 eur na povezavi tukaj
timis2

Rezervacija letov v Timisoaro preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso – Timisoara – Treviso, že za 35 eur na osebo (termin 03.10 – 06.10.2015)
timis1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Romunijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.